lauantai 29. kesäkuuta 2013

Karppi ja sen eväät valmistautuu uimaan Viroon

Tänään oli Solanassa Cardiota ja selkää. Ja parit dropsetit ojentajia.

Ja se oli päivän ainoa treeni ja kaloreita kului Suuntoni mukaan ihan vähän vajaat 700.



Minulla ei ole valmentajaa olosuhteiden johdosta, mutta luotan koulujen ja kokemuksen tuomiin tietoihin ja taitoihin, ja niillä mennään. Ei ole vaihtoehtojakaan:) 

Solana Fitnessin pomomies ja moninkertainen kehonrakennuksen SM-mitalisti Sami Maaniemi on kuitenkin ollut suuri apu ja tuki. 



Saan häneltä paljon neuvoja ja ohjeita, jotka auttavat eteenpäin. Nämä kisajutut kun ovat kuitenkin minulle uutta asiaa. Tänään hän katsasti päivän kuntoni, että voinko edes edustaa Team Solanaa kisoissa..


 ...paita pois ja tapailin sitten vähän Men´s Physique poseja edestä päin tuossa graffittihuoneessa ja vielä vatsalihasasennon (ei kuulu lajiin), jossa kädet on niskan takana.

Peukkua taisi nousta pienen hymyn kanssa tälle projektille. 

Se on kiva:)

Vielä on kuitenkin tottakai paljon työtä tehtävänä. 

...


On ollut jälleen noita kahden treenin päiviä sopiva putki, joten muutaman päivän ajan otetaan nyt vähän kevyemmin..

Huomenna aikaisin aamusta on yksi treeni, ennen kuin matkustetaan Tallinnan kautta Länsi-Viroon ja Haapsaluun. Maanantaina sitten paikalliselle salille. Tiistaina joko lepoa tai vielä yksi treeni. Keskiviikko-iltana matkustus takaisin Suomeen ja viimeistään silloin on salilta vapaapäivä.

Tämä matka, vaikka lyhyt onkin, asettaa dieetin koetukselle. 


Suunnitelmat on kyllä selvät

 Ravintoloissa tilataan vain lihaa/kanaa/kalaa ja kasviksia/salaattia. Alkoholia hyvin maltillisesti, kuivaa valkkaria ja parit viunashotit jos tilanne vaatii. Ei mitään sokerihommia ja läträystä tällä kertaa. Ja ryyppyretkihän tästä ei ole tulossa. Vähän maiseman vaihtoa hyvässä seurassa:)

Ollaan viime vuosina säännöllisen epäsäännöllisesti käyty tuolla, ja diettailu ei ole noissa Viron pienemmissä kaupungeissa kovin helppoa, joten siihenkin on pitänyt varautua. Koskien lähinnä välipaloja ja ruokailuja ravintoloiden ulkopuolella. 

Ratkaisuksi muodostui nyt tämä:

Olen maistellut silloin tällöin näitä Easy Diet tuotteita, aika harvakseltaan kyllä. Halvempaa ja paremman makuista on kun teen ruuat itse. Nämä pussit ovat vain kätevä, nopea ja helppo ratkaisu lomamatkoilla. Ja kun niitä tuunaa, hyvältä maistuu!

Kahviloissa voi esim. tilata kuumaa vettä kulhossa ja sekoittaa siihen pussista korkeaproteiinisen lowcarb-välipalan, johon epäilemättä lisään kunnolla Chiliä. Sitten asuinpaikassamme paistan sopivan mausteista kanaa ja lisään noihin kaikkiin sitä. Pizzaan vielä lisäksi pepperonimakkaraa ja juustoraastetta. 

Sopiva kasa protskujauhoja lähtee tietty myös mukaan. Protskushotti ja patukka kattavat matkustuksen aikaisen katabolian torjunnan. 

Laskeskelin, että tuo 50 gramman hiilariraja saattaa vähän joutua joustamaan, mutta ei paljon. Siitä pidän kyllä huolen:) Hiilaritankkauspäivä osuu tuolle matkalle myös. Tai sitten pidän sen kun on tultu takaisin Suomeen. 

Perillähän ollaan vain kolme päivää.


Läppäri lähtee reissuun mukaan ja Blogia päivitellään ainakin kerran-kaksi matkan varrella:)
(jos löytyy Wlan jostain kahvilasta, eiköhän.. )













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti