lauantai 15. kesäkuuta 2013

57 päivää Tampereen karsintoihin..

Tänään lauantaina on melko tyypillinen treenipäivä.

Aamulla Solana Fitness Centerissä Hakaniemessä oli vuorossa rasvanpolttoa Crosserissa. 

Tykkään noista Life&Fitness -laitteista, kivan leppoisa liikerata ja saa hyvillä mielin vedettyä tuollaisen 40-minuuttisen session.  Syke pidettiin pääosin 120-130 välillä, vähän intervalli-tyyppisiä pyrähdyksiä sinne tänne. Kaloreita kului sykemittarin mukaan kolmisensataa ja laitteen mukaan melkein tuplasti, taidan taas luottaa enemmän Suuntooni;)




Cardiosession jatkoksi tein kevyesti jalkoja noin 45 minuuttia.

Supersettejä jalkaprässin ja etureisikoneen välillä: Toistoja noin 10-20 ja heti toinen laite perään samoilla määrillä. Sitten O2:ta ja kreatiini-hera-beef-isolaatti-hydrolysaatti mixiä ja uudestaan pommia. Levyjä oli prässissä 150-200kg ja Quadzilla-laitteessa sopivasti. 
Niin, että tuli saatua vaatimaton mutta riittävän tyydyttävä pumppi aikaiseksi ;)

Olen nyt viime viikot ehtinyt tekemään kaksi treeniä päivässä
niinku aina kesäisin tai kun on muuta "lomaa" käytössä.

Aamutreenissä on Cardiota vähintään puoli tuntia ja AINA tyhjällä vatsalla. No melkein tyhjällä ku pitäähän sinne pari grammaa HMB:tä ja kymmenisen grammaa BCAA:ta ja CLA:ta ja Green Teatä ja mitä niitä on laittaa;) Cardion jälkeen nopeaa proteiinia ja lisää BCAA:ta kataboliaa blokkaamaan ja työn alle (vajaan tunnin ajaksi) vaihtelevia vatsalihasliikkeitä ja joko pohkeita, etu- TAI takareisiä. Tämä treeni on siis aamuisin ja 4-6 kertaa viikossa.


Sitten vähän puolen päivän jälkeen kotiin ja n.200g Paneng-kanaa ja kaalisalaattia. Maustepussin ravintoarvolistauksen mukaan ei pitäisi järkyttää dieettiä kauheasti ja aina onnistuu ja on hyvää:) (low salt,low carb, low fat, ei MSG:tä tai muita e-koodeja)


niin tuo kauha on siis vain koriste, käytän yleensä haarukkaa..









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti