maanantai 24. kesäkuuta 2013

Monday, Bloody Monday

Tänään maanantaina aamutreenit hoidettiin Fitness24sevenin Sörnäisten salilla.


10 minuuttia Crosseria. Kuumuus oli sietämätön ja StarTrac Crosserin tuuletusluukku ei pärjännyt taistelussa sitä vastaan. Vaihdoin ilman lattiakosketusta viereiselle Treadmillille ja jatkoin vielä 35 minuuttia ylämäkikävelyllä. Juoksumaton tuuletusluukku oli leveämpi ja kävely oli miellyttävämpää. 

Oikein rentouttavaa:) 

Kun lämpötila on korkea niin tarvitsee puristaa "vähemmän" tehoja itsestään, jotta saisi sykkeet sinne 120-130:een. Korvassa huusi Axl Rose ja muut gangsterit.

On tärkeää, että pystyy kaivamaan sisältään tämän asenteen tarvittaessa - niin musajutuissa kuin salilla. Ja muissakin yhteyksissä. Joskus hommat vaan ei suju ilman;) Yhtä tärkeää on myös pystyä hallitsemaan sitä.


Seuraavaksi oli vuorossa tällä hetkellä tehokkaimmaksi kokemaani vatsalihasliikettä:

 Rullaa! 

Siis tuo pieni kaulin, jolla naama alaspäin kaulitaan lattiaa. 


Lattia kauliintui seuraavalla tavalla:

1x30 (failureen)
1x20
1x10

Enempää ei jaksanut.

Sitten vartalon kiertoja 60 kpl vasemmalle ja 60 oikealle.

Kyykkyä tangolla 6 sarjaa, 80-100kg. Pumppausta. n.12-20 toistoa. Siihen päälle etureisikonetta edelleen pumpaten. Koko stäkki oli painoja alussa. Siitä sitten vähenneltiin kun kipuraja oli tarpeeksi kaukana takana. Noin 15 sarjaa, välillä yksi jalka kerrallaan. Ilman sen kummempia taukoja.

The Wheels.
Nehän ovat shortsien lahkeen alla kisoissa. Hyvä niin :)


Sitten kauppaan kanaostoksille. Chilitahnaa ja Chilikastiketta (low carb). Tais tulla intia-thaikku-komboa. Tuo kanamäärä riittänee tällä dieetillä noin neljä-viisi päivää.



Tässä soffalla on lepäilty pari tuntia ja ajatus on jo kääntynyt Solanaa kohti. Katselin tuossa kuvia ja näytti siltä, että selkään pitää käydä hakemassa pieni pumppi paksuus-suunnassa. 

Olen yrittänyt välttää selän leveyttä lisääviä liikkeitä, koska se (ylileveä selkä) ei kuulu Men´s Physique-sarjan ihanteisiin. Eikä kyllä minunkaan. Kunhan symmetria pysyy jossain kuosissa.

Näihin asioihin voi helposti hakea referenssiä, kun katsoo missä kunnossa Olympia Showdownin Men´s Physique kilpailijat ovat. Maailman toisella laidalla on nuo kilpailijat täältä katsottuna, mutta sama laji on kyseessä ja samat tavoitteet pitää mielestäni olla täälläkin. Jos siis halutaan menestyä lajissa karttaan piirrettyjen viivojen ulkopuolella.

Nyt iltatreenit.

(Blogin seuraavassa jaksossa huomenna: Jälleen uusi syvällinen katsaus lisäravinteisiin!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti