torstai 11. heinäkuuta 2013

Aamun lisäravinteet ja hallittua herkuttelua

Huhuhuh..

Näin tuli sitten aamun (eli päivän) treenit tehtyä.

Tästä päivästä on tasan kuukausi Tampereen SM-karsintoihin.

Joten..

Tyhjällä vatsalla taas kardio niin kuin aina. Näinä päivinä, kun "aamutreenit" pääsevät alkamaan vasta klo 12 aikoihin ja kun herään ysin aikaan, on siinä jo yön kaseiinien antikatabolinen vaikutus ehtymässä. Tämän tilanteen korjaan yleensä BCAA-valmisteilla. Tänään halusin jotain "kouriintuntuvampaa", ja otin 15 grammaa Optimumin HydroWheyta.


 Laitoin siihen 5 grammaa Reflexin CreaPure Kreatiinimonohydraattia. 



Aina herätessä kumoan vesilasillisen avulla alas shottilasillisen kapseleita; 1,5g HMB:tä, 2g L-karnitiinia, vihreätee/forskoliini-kapseli ja gramma CLA:ta. 


Näilläkin on antikatabolista merkitystä. Missä määrin, on kai sitten toinen kysymys. Ja placebon teho on todistetusti vaikuttava.. 

Tuo satsi auttoi lihaksen ylläpitoa pari tuntia, kunnes olin sitten jo aloittelemassa Solanaan lähtöä, jolloin meni alas kohtuullisesti BCAA:ta, glutamiinia, kreatiinimonohydraattia, kreatiinihydrokloridia, sitrulliinimalaattia ja samanlainen shottilasillinen kapseleita kuin herätessäkin.


Sitten Solanassa 40 minuuttia Crosseria. 38 gramman proteiinimixistä kulaus aina välillä kun tein vatsoja. Loput mitä jäi sitten treenin jälkeen. Protskusekoitukseen olen viimepäivinä laittanut n.15g Hydrowheyta, puolikkaan Carnivor-skuupan ja 11g todella puhdasta heraisolaattia (puoli kauhaa sis. rasvaa alle o,5g/hh alle 0,2g). Ja kreatiinia.

Tällainen on aika perus-lisäravinne-cocktail mikä aamuisin on käytössä. Lisäksi jotain muitakin juttuja; kuten vitamiineja, omega kolmosia, antioksidantteja jne.. Availen tuota minun hifistely-osastoa joskus toiste..

Nyt on aika kevyen euforinen ja keskittymiskyvytön olo, ollaan saamassa ketoosia taas raiteilleen viikonlopun hiilarimässäilyn jälkeen. Eilenkin meni hiilareita vain alle 30g. Tänään on suunnilleen sama sabluuna käytössä. Meinaa vaan vähän heittää päästä ja tasapaino horjuu mutta hyvät olot on kaiken kaikkiaan:) rasva palaa. 

Kohta on vuorossa ACKD kanakeittoa puoli pussia, lisään taas sekaan juustoa ja kanaa. Silleen että protskua tulee yhteensä n.40g, rasvaa alle 20g ja hiilareita n.2,5g.. 



..niin kuin ennenkin:) ja on hyvää! Vesi jo herahtaa kielelle, mutta maltan kirjoittaa tämän ensin loppuun.

Päivän toiseksi ateriaksi on eilistä karppipizzaa sitten illemmalla.



Tänään ei ole toisia treenejä. 

On ollut taas 4-5 päivän ajan kahdet treenit päivässä. Mutta kun hiilarit on ajettu ihan minimiin, tuntuu ettei jaksa kättä nostaa. Käsiin onkin kyllä tullut nyt peräkkäin monta päivää hittiä ku eilen oli rintaa, toissapäivänä käsiä, sitä ennen olkapäät ja sitä ennen kai selkää. Tms. Hyvä palautuakin vähän. Jalathan teen aamuisin 4-5 kertaa viikossa sellaisella kierrolla, että joko pohkeet, takareidet tai etureidet. Paitsi tänään, kun eiliset pohjetreenit ja erityisesti toissapäiväiset kyykyt tuntuu edelleen osuneen kohteeseensa..

Mutta aika väsynyt keho on. Ja ajatus on tahmea. Pahoittelen siis jos näissä lauserakenteissa on havaittavissa ADD:n merkkejä tai sieltä täältä puuttuu kirjain tai kaksi:) 

Hyvä olo on joka tapauksessa!

Aina se ajatuskin taas kirkastuu hetken päästä..

Tänään aion kuitenkin sitten katsoa leffan tai kaksi ja herkutella.

On siis sitä pizzaa, jossa on 3g hiilaria palassa. 

Sitten on suklaata. 


Haluan esitellä tämän löytöni, joka tosin on todella hintavaa: 85g ja 4€Suklaassa on kaakaota 58%, joka ei ole paljon verrattuna moniin tummiin suklaisiin. Mutta hiilareita on levyssä 14g. Tästä sokereita on 0g. 14 grammassa on 8,5 grammaa polyoleja, katso ed.hiilari teksti tästä.

Polyoleista alle 10% on hyi pahaa maltitolia, eli alle 0,85 grammaa. Ei haittaa kun sitä on vain tuon verran. Sitten on x-määrä kuitua polydextroosin muodossa (EDIT: oho, lukeehan se tuossa, lowcarb-low-ajatuksenkulku vielä). Loput näyttää olevan Steviaa, joten suhteellisen vähällä päästään kun on kuitenkin valtavan hyvänmakuisesta suklaasta kyse. Aivoille ja sitä kautta koko keholle hyvää oloa on tämä levy muutoin täynnä.

Rasvaahan tämä päivä sisältää aika paljon, mutta karppaaja ei vähästä heilahda:)

Sitten on myös BCAA-karkkeja:



Yhdessä skuupassa on 3,5g hiilareita ja muutama gramma BCAA:ta. 


Maistuu makealle, ehkä vähän industriaalinen sivumaku, mutta muuten kaikin puolin parempi vaihtoehto kuin oikea karkki. Sitä oikeaa karkkiahan ei syödä vaikka tällä dieetillä enää. Yksi skuuppa riittää pariksikin tunniksi kun hitaasti imeskelee.. Ei tule sitten nikotiinikorvaus tuotteita koko ajan käytettyä.

Nyt on mennyt palkkarista sellaiset pari-kolme tuntia, ja kanakeittoa koneeseen.


Aurinkoista torstaita kaikille!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti