maanantai 17. kesäkuuta 2013

Aamun avausta ja analyysiä

Hyvää Huomenta!

Tänään on tiistai 18.6. ja juhannus (=pakkolepo salilta) lähestyy. Helteitä ei sitten olekaan tulossa, kertoo Ylen aamu-TV. Ei haittaa. Tänään on hyvä päivä.

Päivän ohjelmassa on aamutreenit Solana Fitness Centerissä, opetus-sessio ja bänditreenit. 

Aamu(päivä)treenit tulee sisältämään Cardiota, vatsoja ja kevyen rintatreenin. (Ja ehkä rentouttava ionisaatiotuokio UV-valojen välissä, älkää kertoko kellekään;)


Aamiainen koostui tänään näistä:



No-nih. Tee ehti jäähtyä ku piti otella kuvia.. tällaista tää on. Ei haittaa.

Älkää alkako polttaan tupakkaa jos vielä ehditte asiaan vaikuttaa. Saatan olla pahin nikotiiniaddikti mitä tiedän. Tupakkaa en ole kuitenkaan polttanut ainakaan pariin kuukauteen. Koko ajan kuitenkin korvausvalmiste on suussa tai jossain. Ruokahalua kai se vähentää ja mieto stimulantti on, mutta Helvetin huono ratkaisu ottaa käyttöön mistään syystä.

Aamun kunto näyttää nyt sitten tältä.







 

Ihon alla on vielä kunnolla nestettä Cell-Techin jäljiltä ja onhan siellä toki rasvaakin polttoaineeksi:)

Sitten yöllä ei oikein tullut uni ennen kuin otin vähän melatoniinia kielen alle. Otin liian myöhään kun ehti hiilarihimot iskeä siinä kahden aikaan, sorruin ja nousin sängystä, menin kaapille, löysin yhtä mun lempparihiilareista..

Tyynymuroja!!!


 ..ja söin puoli paketillista saman tien. Hyvää oli:) Ja näkyy myös kuvissa. Ja seliseli. Oishan tuon hiilarilähteen voinut valita huonomminkin. Onneksi on vielä matkaa kisoihin niin ei ole ihan niin tarkkaa. Kunhan ei tule tavaksi.


Paljonkohan painot painaa tänään.. Välillä ne on kyllä aika raskaita. Toisinaan taas kevyitä. Hmm.. Siis samat kiekot. Olen alkanut epäillä, että urheilija/yrittäjä Sami Maaniemi (linkki bodylehden juttuun) siellä yön aikana vaihtaa kiekkoja välillä kevyemmäksi tai raskaammaksi. Ihan vaan hämmennystä aiheuttaakseen;) 


Anyway.. 

Nyt alkaa valmistautuminen Solanaan lähtöä varten.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti