torstai 4. heinäkuuta 2013

Karpin selviytymisopas matkoille ja Haapsalun Jousaal

Takaisin on päästy.

Päivitystä blogiin ei ikävä kyllä tullut matkan aikana, koska tuli ongelmia paikallisten ravintoloiden Wlanin kanssa. Samsung Galaxy s2:ssa wlan toimi, mutta en jaksanut sen kanssa alkaa päivitteleen blogia. Ehkä jossain vaiheessa otan senkin taidon haltuun:)

Wanhassa HP läppärissä siis nuo Wlanit eivät jostain syystä toimineet.


 Haluan tämän asian tuoda esille, koska ärsyttää valtavasti nämä asiat teknologiat (johtuu ehkä dietistäkin;). Tuossa HP:n näytössä kun lukee että verkkoon ollaan yhteydessä mutta verkko ei ole yhteydessä nettiin (?). Ja silti Samsungilla netti toimi normaalisti. 

AAAAAaaaargh!


Näin: kaikin puolin laadukkaan Africa-ravintolan wlanissa ollaan. 


mutta kun ei niin ei.. 


Matka kuitenkin sujui leppoisasti, ottaen huomioon että kaikki ympärillä söivät ja joivat melko vapautuneesti. Motivaatio oli koetuksella, mutta sortuminen ei ollut lähelläkään. Ei enää tässä vaiheessa.

Käydään tuolla Haapsalussa kerran-kaksi vuodessa, koska matkat ovat halpoja ja nopeita ja siellä on käytössä oma asunto meren rannalla. Ihan normaali keittiö on, joten ruoka-asiat ovat siinä mielessä helppoja hoitaa. Dieettipussista jauhetta ja kanaa ja juustoa ja chiliä sekaan niin pärjää vaivattomasti ketoosin kanssakin.

Ensin Helsinki jätettiin taakse LindaLinen pikabotskilla.

Sitten paikallisella sporalla Tallinnan bussiasemalle.


Bussit on viime vuosina päivitetty ilmastoiduiksi, mukaviksi ja kaikin puolin leppoisiksi matkustaa.

 
Vielä Tallinnassa..
  

Kunnes 120km ja 1h45min myöhemmin päästiin Haapsaluun:

 

Tämä kuva on asuntomme ikkunasta


Keittiön ikkunasta näkyy meri
 

Matkalla salilta kämppäämme on about tämän näköistä..



Haapsalussa oli vain yksi sali auki tässä vaiheessa kesää. 

Sali oli kuitenkin yllättävän laadukas ja siitä pidettiin hyvää huolta. Sain (ilmeisesti) itse kasaan hitsatuilla laitteilla todella hyvää tuntumaa lihakseen. Oikeanlainen tunnelma oli salilla. Vähän vanhaa itänaapurin vaikutusta oli siellä havaittavissa. Kuten koko kaupungissakin.. vielä enemmän kuin Tallinnassa. Eksotiikkaa.

 
Maanantaina 1,5h intensiivinen rinta/käsi/vatsatreeni



 Tiistaina sitten deltoideuksia, cardiota ja vatsaa.

 

 

 


Cardiolaitteet oli ihan ok laatua.. Ei tietenkään niin hyviä ku vaikka Solanassa, mutta kyllä näilläkin sai homman hoidettua.
Puolalaisia ActiveLabin lisäravinteita oli joitakin myynnissä.. 

 


Lisäravinteethan ovat virossa välillä jopa kalliimpia kuin Suomessa. Nämä oli ihan kohtuuhintaisia. En ostanut kun on kaappi jo täynnä.

Ja tietysti piti ottaa pari kuvaa päivän kunnosta.

 

Päivittäin kului tätä juomaa litrakaupalla. 


Aina ravintoloissa maistelin siis vihreää teetä kun muut joivat olutta tms. Vodkashotinkin otin siellä täällä.. Yhteensä matkan aikana varmaan n. 5kpl, joten hyvin kohtuullisesti siis. Muuta alkoholia en juonut. 


Ravintoloissa ruoka-annokset näyttivät aina suunnilleen tältä:
(lihan tilalta oli välillä kanaa)
 

Hyvää oli jälleen poikkeuksetta. Kirjaa pidettiin tarkkaan protskuista, rasvasta ja etenkin hiilareista. Hiilarit jäivät yhtä päivää lukuunottamatta alle 50g. Ja se yksikin päivä jäi alle 70 grammaan. Ketoosi siis pidettiin enemmän tai vähemmän käynnissä. Eilen matkustaessa ja tänään Suomessa on vähän kompensoitu ja pidetty hiilarit 30 grammassa.

Kotiin jäi tuliaisiksi suurin osa näistäkin.

Parempihan se oli että oli liikaa kuin liian vähän. Ei olisi sitten hädässä tarvinnut tarttua johonkin karppimyrkkyyn:)




Tallinnassa käytiin pikaisesti vain Hesessä. Olisin kyllä mielelläni ottanut hampurilaisen, mutta google sanoi että kaikissa oli vähintään 30g hiilaria, joten otin kanasalaatin. hh=10g/annos.

Tänään on jo tehty aamutreenit Solanassa ja pidetty 6h bänditreenit. Ilman rumpalia, mutta ihan kiva välillä ottaa tuollainen äänenpaineeltaan kevyempi ja tunnelmaltaan tiiviimpi sessiokin. 

Huhuh. 

Kiirettä pitelee tässä vielä huomenna töiden ja treenien kanssa, sitten viikonloppuna on luvassa taas jotain mielenkiintoisempaa kuin matkakuvakollaasia.. Piti tässä saada tilittää matkan saldoa ja tyydyttää blogin kirjoitus tarpeita;)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti