sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus on karppailtu. Sumua ja tilannekuvia.

Sunnuntai 23.6.


Paksu sumu roikkuu Helsingin yllä tänään. 

Tuossa sataman nostokurkien takana näkyy haaleasti Korkeasaari. Meri ei näy ollenkaan valkoisen sumun läpi. Tunnelma on viileä, mutta lämpötila kuitenkin kohdillaan.


Tänään on jo neljäs perättäinen vapaapäivä salilta. 

   Vieroitusoireet ovat iskeneet jo ajat sitten. Yritän muistuttaa itseäni, että nyt annetaan kehon palautua tuosta noin kolmen viikon putkesta, jolloin treenejä oli kaksi kertaa päivässä. Poikkeuksetta. Tai no, olihan siellä pari yhden treenin päivääkin. Anyway, treeniputki tämän kyynärhermon seudunkin tulehdutti. Ja pikkuhiljaa hiipuva "ylikunto" on nyt edelleen yksi hyvä -ellei paras- syy, miksi pakotan itseni vielä tänäänkin lepäämään. 


Mutta lepo on käytetty hyväksi. Ei ole kiire tai paine tehdä yhtään Mitään (Niiiin harvinaista). Stressitasot(~kortisoli) ovat alhaalla ja mieli on levännyt. Olen kirjoitellut blogia, yrittänyt saada sitä ihmisten tietoon (vaihtelevalla menestyksellä, ystävällisiä terveisiä pakkiksen moderaattorille;). Olen myös katsellut elokuvia ja Discoveryä ja tehnyt ravinto- ja treenisuunnitelmia. Mutta koko ajan on silti pakottava tarve päästä Solanaan muotoileen joidenkin näiden lihojen ääriviivoja parempiin kuosiin.. 


..mitenhän ne on tuolla Hakaniemessä pärjänny ilman mua;)


Nyt kun ei ole treenattu, on saanut olla tarkkana kaloreiden laskemisen ja hiilareiden säätämisen kanssa. Pitäisiköhän huolestua, kun todella tykkään siitä:) Kiehtovaa ja mukaansatempaavaa hommaa. Etenkin, kun saa rauhassa hääriä. Hiilarit on ollut taon ajan minimissä, alle 50g/päivä. Parina päivänä varmaan vain n.30g. Lähinnä pieniä protskusheikkejä tai BCAA:ta. 



Ruuaksi raejuustoa. Ja Chilitonnikalaa (kohtuudella suolamäärän takia). Pieniä annoksia Paneng-kanaa ja kaalta siellä täällä. Ja tietty lisäravinteita ja vitamiineja. Proteiinia on mennyt nyt n.150g/päivä. Rasvoja en ole laskenut, lähinnä kuitenkin tyydyttämättömiä tai monityydyttämättömiä tietty. Etenkin omegakolmosia. Shokkia kehoon kun mennään kunnolla miinuskaloreille. Ennenkuin taas annetaan päivän-parin ajan hittiä toiseen suuntaan. Ja sitten taas miinukselle, joka nyt dieetillä on tietysti se vallitseva asiain tola.


Levähtelyn ja neljän päivän karppailun jäljiltä kunto näyttää suunnilleen tältä:


Tuossa yläkuvassa naaman kohdalla roikkuu kattolampun koriste, en jaksa alkaa säätämään sitä pois:)

Nestettä on vähän saatu vähemmäksi, voi tässä hyvissä ajoin kokeilla, että miten keho tänä kesänä tottelee "kehotuksia". Tällä tavalla kun ottaa tuntumaa, voi minimoida yllärit sitten elokuun kisojen lähettyvillä.

Niitä kuitenkin aina tulee kun ihmisiähän tässä vain ollaan.

Joka tapauksessa taas huomaa, että rasvaa on vielä poltettavaksi. En ollutkaan kyllä unohtanut tätä faktaa missään vaiheessa.


(Laitoin vähän filtteriä ja kontrastia kuviin kun ihonvärini on luonnostaan tällaisista maidon ja harmaan sävyistä koostunut:)




Tuossa pianon päällä on just ennen Juhannusta fitnesstukusta tulleet uudet salihanskatkin. 




Nekin houkuttelee omalla pienellä tavallaan painojen ääreen. Ja uudet protskut, joita (muiden muuassa) olen suunnitellut käsitteleväni lähipäivinä taas uudessa "megatutkielmassa":) Olen tottunut käyttämään salihanskoja jo viime vuosituhannen puolella. Saan niillä paremman otteen ja sitten kun käyttää tuollaisia, joissa on ihan semivahva rannetuki niin pysyy nivelet todennäköisemmin kunnossa ja voi keskittyä saamaan tuntumaa sinne mihin on tarkoitus.

Vanhoissa hanskoissa tuo kämmenen sisäpuolen nahka on jo kulunut niin liukkaaksi, että esim.penkissä kun on paljon painoa niin ei ne kädet pysy siinä tangossa oikeilla kohdilla. Lähtevät liukumaan sivuille ja sarjat loppuu siitä syystä lyhyeen.


En tiedä kestänkö tätä.. 

Saatan mennä nyt sittenkin Solanaan tekemään puolen tunnin Cardion ja vähän vatsoja:) En ole vielä syönytkään muuta kuin vitamiinit ja omegat ja pari n.25g protskusheikkiä. En tee koskaan cardiota jos vatsa ei ole tyhjä. Ikinä. Kello on 13.49.

Lämmin kiitos vielä kaikille, jotka jaksavat lukea näitä. Tulossa on lisää noita hehtaaritutkielmia lisäravinteista erilaisista näkökulmista lähestyttynä.. viimeistään sitten alkuviikosta.


Leppoisaa Sunnuntain jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti