lauantai 15. kesäkuuta 2013

Alkuun pieni esittely bloggaajasta..

Olen 34-vuotias Pop/Jazz-muusikko, joka asustelee Helsingin Kalliossa. Täällä olen asunut, työskennellyt ja treenannut vuodesta 2006, jolloin valmistuin Kainuun Konservatoriosta pop/jazz-laulu pääaineenani. Työtä on ollut välillä enemmän ja välillä vähemmän, ala (bizneksenä) kun on mitä on.. Gotta love it ;) 

Töihin on kuulunut säveltäminen ja sanoittaminen omalle bändille ja useille eri teattereille, ohjelmistojen harjoittelu, esiintymiset, konsultoinnit eri firmoille/yhteisöille sekä opetus- ja ohjaustoiminta.

Olen toiselta ammatiltani kuntosaliohjaaja ja hieroja. Tämä koulutus tuli hankittua Oulun sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta 2000-luvun alkupuolella. Koulutuksesta on luonnollisesti ollut paljon hyötyä omassa treenaamisessa, mm. anatomian, fysiologian ja suoritustekniikoiden tuntemuksen osalta. 

Hierojan ja kuntosaliohjaajan töitä en ole kuitenkaan työharjoittelujen jälkeen tehnyt.

Tällä hetkellä opiskelen Eiran aikuislukiossa lähinnä fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa. Tähtäimessä on vielä hankkia "jotain" kyseisiin tieteenaloihin liittyvää koulutusta;) Nämä opinnot ovat olleet laajempia ja moniulotteisempia kuin olin kuvitellut, ja ne ovat myös lisänneet tietojeni syvyyttä mm. treenausta, työtäni ja ihan yleisesti ihmisenä olemista koskien.

Tuli puhuttua paljon kouluista.. elämään kuuluu toki paljon muitakin asioita ja juttuja, joita avaan myöhemmissä blogiteksteissä tai sitten en :)



J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti