lauantai 6. heinäkuuta 2013

Salikuvia ja ennen kaikkea hiilaritankkausta!!!

Eilen oli taas kaksi treeniä. Melkein. 

Aamulla kardiota, kyykkyä ja etureisiä Sörnäisten fitness24sevenissä. Jalat tuli jyrättyä dropseteillä ja pakkotoistoilla failureen, jälleen kerran. Vieläkin tuntuu, että olisi jotain eilen tehnyt;)

 Sitten se "melkein" toinen treeni hoidettiin tämän kisaprojektin komentokeskuksessa ja tukikohdassa eli Hakaniemen Solanassa.

Se ei ollut muuta kuin n.40 minuutin pumppaus, jotta saatiin verta kiertelemään rinnan ja käsien alueelle. Vähän vatsalihaksiinkin.. BTW: Solanasta oli kadonnut vartalonkiertolaite, jota tykkään käyttää lähes jokaisella treenikerralla. Ehkä se on vain huollossa tms.. huolestuttavaa. Noh, pitää luottaa, että se tulee vielä takaisin. No panic. 


Kuvaussessio

Pumppaus aloitettiin illalla vasta kymmenen jälkeen. Päivähän oli perjantai. Mentiin vähän myöhemmin, ettei salilla olisi kauheasti treenaajia. Ei ole kiva häiritä muiden treenejä. Mutta turha toivo, sillä perjantai-iltanakin oli 5-10 ihmistä paikalla. Mukanani oli siis valokuvaaja ottamassa kuvia, näistä jotkin tulevat todennäköisesti Bodylehden verkkojulkaisun kilpailijaesittelyyn. Pumppailukuvia treenivaatteissa ja muutama kappale poseerauksiakin kilpashortseissa.

Tässä vähän saldoa sessiosta.

 

 

 

Värejähän ei käytetty, joten siltä osin nämä kuvat eivät vastaa näkymää kisalavalla. Värit tekevät paljon, 

mutta..

..vielä on varaa poltella rasvaakin, aikaa taitaa olla sopivasti kolmisen viikkoa. Sitten vielä yksi viikko, jolloin Sami Maaniemen ohjeiden mukaan aletaan pikkuhiljaa nostamaan hiilareita kisapäivää kohti.



Nyt dieetti on ollut seuraavanlainen:

Toukokuun puolella hiilarit laskettiin jo n.100g:n tuntumaan päivässä.

Juhannuksesta hiilarit n.50g päivässä.

Proteiinit koko ajan n.180-250g päivässä ja rasvat 30-80g.

Nyt on mennyt kolme päivää hiilareita vain 20-35g päivässä. Tämä on ollut sen takia, että ketoosi tehostuu ja saadaan lihakset mahdollisimman tyhjiksi glykogeenistä. Kardio ja muut treenit ovat auttaneet projektia. 

Tämä on ollut valmistelua tähän päivään, eli lauantaihin, jolloin on...



 hiilaritankkauspäivä. 
JEEEEEE!!!!

Aamulla tein tuossa 40min kardiota tyhjällä vatsalla (luonnollisesti), jotta saatiin varmasti tyhjä olo urheilijaan:)

Mutta nyt saa syödä siis muroja! ja leipää! ihan vähän hiilarikarkkiakin.. 

Rasvat ja proteiinit ovat tänään rajoituksen alla. Tarkoituksenahan on saada glykogeenivarastot täyteen, jolloin huomenna jatkuva ketoosidieetti saa uutta pontta ja rasvanpoltto tehostuu ja saadaan nuo loputkin fläbät vatsanseudulta sulamaan.

Tällä mennään sitten melkein kisaviikolle asti; Huomisesta lähtien taas hiilareita viikon ajan alle 50g päivässä ja sitten pari viikkoa alle 25g päivässä. Yksi tankkauspäivä saatetaan ottaa myöskin vielä ohjelmaan, sen näkee sitten jos sen aika tulee.

Mutta tänään on aamupalaksi syöty jo 130g hiilareita tyynymurojen muodossa.


Kohta patongit menee uuniin. On vähärasvaista margaa ja lowfat-lowprotein-highcarb lauantaimakkaraakin:)




Sitten on vielä vähän niitä karkkeja (lowfat, eli ei suklaata tms toffeeta) ja tilkka jätskiäkin.. 



..ei siis kovin kliinisti tule tää päivä tehtyä. 

Voisi syödä puhtaamminkin nuo hiilarit. 

Jotkut suosii tällaista kohtuullista mässäilyä, jotkut näyttää menevän ihan ahmimismoodiin ja jotkut tekee carb-uppinsa tosi kliinisti. En ole fuskaillut dieetillä ja ajattelin tämän yhden päivän antaa itseni olla ihminen.. 

Jos tulee se toinen hiilaritankkaus ennen kisoja, se vedetään sitten enemmän "otsa rypyssä".


Tänään loppupäivä rentoudutaan leffojen parissa ja ladataan akkuja.



Kiitos blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti