perjantai 28. kesäkuuta 2013

MegaKarppausta ja kuntokuvia 6vko ennen kisoja

Noin!

Perjantai 28.6. 

aamutreenit -tai siis päivätreenit näin kesäisin- on paketissa.


Tuli Crossattua Star Tracillä 31 minuuttia. 

Kaloreita paloi vain 202 kpl, mutta näinä kyykkypäivinä pidän tuon kardion maltillisena. Jaksaa sitten paremmin pumpata verta reisiin.




Cardion ja jalkatreenin välissä sai taas vatsalihakset seuraavanlaisen kohtelun:

1.
50 toistoa lattiankaulintaa rullalla

2.
20-20-20-20-20 jalkojen-/takapuolennostoja vuorotellen silleen selällään, käsillä tasapainoa alimmista puolapuista ottaen (alavatsalle)

3.
40 vartalonkääntöä sopivasti rasittavalla vastuksella




Ja sitten suoraan kyykkytelineelle

Se on aina varattu, mutta ystävällinen herrasmies siinä sitten kertoi juuri lopettelevansa, joten ei tarvinnut alkaa suunnitteleen koko aamupäivän strategiaa uusiksi. 


Aluksi punaiset kiekot päihin ja kaksi 15 toiston sarjaa

Sitten pari pientä mustaa kaveriksi ja 90kg:lla 3 sarjaa

Pikkumustat pois ja siniset tilalle ja 110kg:lla 3 sarjaa


Sitten vielä pelkästään noilla punaisilla ja tangolla 2 sarjaa, molemmat TODELLA hi-taas-ti failureen.

Yhteensä siis 10 sarjaa ja aikaa kului n.35 min





Loputkin mehut saatiin puristettua etureisi- eli Quadriceps-koneessa. 

Siinä kului 20 minuuttia ja aluksi oli koko 130kg:n pakka pari-kolme sarjaa, josta sitten vähenneltiin. Lopuksi yksi jalka kerrallaan kunnes se pehmuste ei enää noussut edes kahden levyn painolla.

Tänään KOKO aamutreenin kalorisaldo oli yhteensä -780 ja aikaa kului 1h45min. Tuo lukuhan on Suunto sykemittarin luku. Noissa Crossereissa ja härpäkkeissä olevat built-in mittaajat mittaa helposti kaloreissa tuplalukemia. 

Ehkä totuus on siellä jossain välissä.



Palkkarin koostumus ja Rakenne tai jotain..

Nythän on niin, että kun MegaKarppaillaan kisakuntoon, on päivässä aina alle 50g hiilareita. Poikkeuksena tietty hiilari/glykogeenin latauspäivät kerran-kaksi Fortnightissa (2vko), mutta näin normaalisti tuo Carnivorin 8g hiilaria / satsi alkaa tuntumaan sairaalta määrältä. Sehän on jo melkein viidesosa koko päivän hiilareista. Oh my. Olen suunnitellut, että läträän nyt tuollaisen hiilarimäärän sitten vain treenin yhteydessä. Tai korkeintaan kaksi kertaa päivässä. 

Onneksi on tuota Hydrowheyta, jossa on yhdessä annoksessa 30g sitä itseään ja sitten vain 2g hiilaria ja gramma rasvaa. Kuten olen useasti tässä Blogissa maininnut, tuo Platinum HydroWhey maksaa ihan liikaa eli yli 70€ 1,6kg, joten sitäkään en haluaisi koko ajan joka paikkaan laittaa. Mutta sen aikaa kun halvempi isolaatti (joka ei kylläkään ole hydrolysaatti) on matkalla tänne, saa tuo hydrowheyjauhe luvan vähentyä luvattoman paljon päivittäin. Ja raha palaa. Ja rasva. Mutta rahaa ei ole ja rasvaa on, joten yhtälö on kiusallinen. Life. 

Ai niin, olin puhumassa palkkarista.. No siinä on tällä hetkellä proteiinia Carnivorin 23g ja Hydrowheyn puolikas skuuppa eli 15g. Yhteensä 38g. Sitten on hiilaria se 8g ja rasvaa 1g.

Hydrowheyta menee nyt tuo puolikas skuuppa about 4-5 kertaa päivässä, joten ÄKKIÄ HALPAA ISOLAATTIA!!! Tuon purkin pitää kestää kisoihin asti.

Kunto on nyt kuitenkin tämä:



Syödyt kalorit ovat nyt päivittäin noin 1300-1400. Kunnes tuo rasva lähtee. Tuo kalorimäärä on suunnilleen sama, minkä poltan Suunnon mukaan yhteensä noissa kahdessa päivittäisessä treenissäni, ja kun perusaineen vaihdunta on jotain paljon enemmän, yhtälön mukaan sen rasvan kyllä pitäisi lähteäkin.




Eilinen eli torstai 27.6. näytti ruokailujen suhteen tältä:


Kello                Ravinto               (määrä)                 hiilarit         proteiinit         rasvat

9.30              BCAA                 10g                     -           - (tai 10g)         -

12-13            Carnivor/Hydrowhey                   9g              38g              1g
(aamutreeneissä)

15.00             Hydrowhey                                1g              15g             0,5g


17.45             Kanaa/raejuustoa  130g/150g      ~6g            ~50g           ~4g

19-20.30         Carnivor/hydrowhey                  9g               38g              1g
(iltatreeneissä)


01.00             Kaseiini                                    6g               25g             0,5g


Lisäksi pitkin päivää napostellessa meni muutamia BCAA-karkkeja ja maapähkinöitä (100g), joista yhteensä:

                                                                 16g              26g               43g



Yhteensä

hh            p                r
 47g                 192g                  48g
  (+n.20g BCAA:ta)



Kaloreita tuli siis 188 + 768 + 432 = 1388


Tätä MRM:n BCAA:ta olen syönyt jo vuosia. Sitä voi syödä suoraan lusikalla purkista. Sitten vähän vettä perään ja purskutellaan jauhe limsan makuiseksi "vaahdoksi" ja nielaistaan. Muutaman ruokalusikallisen joutuu lappaan. Ei hiilareita tai rasvaa tai mitään muutakaan. No vähän makuaineita ja Glutamiinia.




Lisäksi päivittäin menee n.litra vihreää teetä stevialla makeutettuna aamulla/päivällä ja lisäravinteita, joista kerron toiste.

En ole tuohon listaukseen laskenut omega 3 kapseleita enkä muitakaan kapseli/tabletti-muotoisia lisäravinteita. En myöskään laske kuitua noihin hiilareihin.

  Kaikki päivät eivät ole samanlaisia. Kalorimäärät ovat, toistaiseksi. Paitsi harvoin kohdalle osuvina tankkauspäivinä. Välillä syön lämpimän ruuan 2x päivässä. 



Illalla on tulossa olkapäätreeniä Solanassa :)

5 kommenttia:

  1. Pakko nyt muutaman katselukerran jälkeen kommentoida; Todella mielenkiintoinen, mahtava ja monipuolinen blogi! Ihana saada lisää kunnon yksityiskohtaista tietoa monen monesta asiasta. Jatka samaan malliin ja treeni-intoa! :)

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos kommenteista! Olit eka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mä vähä katselinkin, etten oo aikaisemmin nähnyt kommentteja, mikä on mun mielestä ihme. Kukaan ei oo uskaltanu kommentoida, ku näytät tietävän treenaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä niin paljon ja sulla on kova kisamotivaatio. Ei ehkä nähdä että kommentti ja kannustus voi vaikka piristää päivää :)

      Poista
  3. Niinhän se saattaa olla.. kyllä nuo positiiviset kommentit aina motivoi ja antaa vähän lisäenergiaa jatkaa, oli kyse mistä tahansa asiasta:) Ja jos tiedän paljon niin tiedän että paljon enemmän on vielä opittavaa. Hyvää kesän jatkoa Josefiina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, juuri näinhän se on! Hyvä asenne jälleen kerran! :) Kiitos, kuten myös sinullekkin, ja toivonmukaan on ollut mukava Viron reissu! :)

      Poista