torstai 27. kesäkuuta 2013

Pari sanaa Solanasta ja randomilla treenifilosofiaa

Tänään torstaina 27.6. on taas kahdet treenit. Niin kuin oli eilenkin.

Eiliset aamutreenit sisälsivät cardion, vatsalihasmöykytyksen ja 5 supersettiä etu- ja takareisikoneen välillä. Dropsettejä failureen ja vähän ylikin:) Painotan treeneissäni paljon noita erikoistekniikoita, koska vaihtelu virkistää ja koen saavani tällä tavoin parempia tuloksia.. 
..pysyy vaivattomasti mielenkiinto yllä.

Sitten kun on enemmän treenivuosia takana, voi tällä tavalla fiilispohjalta edetä ohjelmien kanssa. En siis käytä mitään paperille kirjoitettua ohjelmaa, vaan teen sen mukaan, mikä alue tuntuu kaipaavan työtä. Kuitenkin kaikki lihasryhmät käyn läpi vähintään kerran viikossa. Tulee sellainen "kahlittu" olo jos on se paperilla oleva ohjelma aina orjuuttamassa tekemistä. Tuo ohjelma on kyllä mielestäni kuntosaliharjoittelun alkuvaiheessa ja ammattilaisen tekemänä se oikea ja kaikin puolin järkevä tapa aloittaa harjoittelu. Voi siitä olla apua myöhemminkin. Mikä kenellekin sopii..


Sitten illalla oli Solana Fitness Centerissä rintatreenit.



Solana on hyvä paikka saada tuota ohjeistusta ja aloittaa lajin harrastaminen. Se on monipuolisuutensa ansiosta loistava treenipaikka myös vähän pidemmällekin ehtineille.. 

Kukas se siellä kääntää hauista..

(oikea vastaushan oli Ronnie Coleman, 8 x Mr Olympia)

Solanassa treenaavat monet ammattilaisetkin, joten ympäristö on inspiroiva. Yrittäjät pitävät hyvää huolta salista. Kun käy usein eri paikoissa ja eri kaupungeissa treenaamassa huomaa aina, onko kyseessä enemmän bizness-mielessä tehty konsepti vai onko hommaan lähdetty aidolla intohimolla lajia kohtaan. Tästä syystä halusin käyttää hetken kertomalla "Hakaniemen salistani" vähän enemmän.

Urheilija/yrittäjä-pariskunta pitää hyvää huolta salista. 













Ilmapiiri on rento ja ihmisläheinen. Kaikentasoisia treenaajia. 


Niin kuin pitääkin.


Haluan mainita, ettei minua sponsoroida myöskään salin suunnalta mitenkään, enkä siis kirjoittaisi näin jos en oikeasti voisi seisoa sanojeni takana. 

Nyt kello on 9.50 ja olen lähdössä aamutreeneihin. Cardio, vatsat ja pohkeet ovat vuorossa. Tykkään tehdä jalat tällä tavalla osissa; voi tehdä lyhyempiä treenejä. Täsmäiskuja:) Vähän kerrallaan mutta usein. Koen pitkät jalkaväännöt liian kuormittaviksi. Toisinaan pitää niinkin hoitaa homma, jotta saa vaihtelevaa rasitusta lihaksille. Eivät pääse tottumaan ja lopettamaan kehitystä.

Illalla on sitten luvassa käsipäivää Solanassa:)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti