lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tilannekatsausta ja filosofiaa n.2kk ennen kisoja..

Kävin eilen perjantaina tekemässä konsultointikeikan Helsingin Aikuisopistolla, kun ovat uusimassa äänentoistolaitteistoaan. 

Tykkäsin salin valaistuksesta ja heti kun sain tilaisuuden, paita pois ja äkkiä muutamat kuvat (luvan kanssa!), jotka kertovat vähän missä mennään dieetin ja lihasmassan suhteen; Men´s Physiquessa kun ei ole tarkoitus olla ihan Megamassakunnossa. 

Nämä kuvat ovat siis aamutreenin jälkeen otettuja, joten alla on n.32min cardio ja sen lisäksi vatsa- ja pohjetreenit. Yläkropassa ei ole pumppia ollenkaan, kun kaikki veri kiertelee pohkeen ympäri ja ties missä;)



Vielä näyttäisi olevan matkaa maaliin..

Jos ravintohommat ja treenit menee suunnitellusti, niin eiköhän tuo loppukin ylim.rasva pala pois kesän aikana.

Kesällähän noita kiusauksia tosin riittää, joten mikään ei ole kiveen lyötyä. Kenelläkään. Ikinä. Ihmisiähän me kaikki ollaan. Asenne kuitenkin ratkaisee tässäkin.


Olen viime aikoina antanut kertoa itselleni, että allekirjoittaneella alkaisi kohta olla liikaa "massaa" Men´s Physique -sarjaan. Näistä kuvista kuitenkin huomannee, että kun ei ole pumppia päällä, lihaa ei kai ole liikaa luun ympärillä.. Salilla olevat ihmisethän toki näkevät toisiaan pääosin vain salilla ja siellä lihaksessa on silloin paineet kun niitä treenataan. Ja se on muuten kaikkien näiden vuosienkin jälkeen vielä sellainen tunne, joka saa jatkamaan:)

"The greatest feeling you can get in a gym, or the most satisfying feeling you can get in the gym is... The Pump. Let's say you train your biceps. Blood is rushing into your muscles and that's what we call The Pump. You muscles get a really tight feeling, like your skin is going to explode any minute, and it's really tight - it's like somebody blowing air into it, into your muscle. It just blows up, and it feels really different. It feels fantastic."
                                              -Arnold Schwarzenegger, Pumping Iron (1977)


Vaikka en luekaan itseäni kenenkään "faniksi" tms, kunnioitan toki ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet tavoitteitaan tinkimättömän ja periksi antamattoman asenteensa ja kovan työn avulla.


Muistetaanhan, että näitä ihmisiä löytyy kaikilta elämän aloilla ja kaikenlaisista ympyröistä.




Dieetillä kun ollaan, tulee haikeasti mieleen talven plussakalorikaudet kun käsikin näytti vielä tältä:

Mutta. Nyt välipalaa ja "eväiden" pakkaus ja ajatus iltatreeniä kohti. Vuorossa olisi kai Deltoideukset ja paikkana jälleen kotoisa ja monipuolinen Solana Fitness Center Hakaniemessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti