sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tiukan Budjetin Pillerinpyöritystä

Ja niin sitä taas tuli tehtyä 30min crosseria. Ja 30min vatsoja

Ai niin, kuulin suru uutiset pari päivää sitten; Solanan loistava ja täysin korvaamaton vartalonkiertolaite oli annettu/myyty/siirretty pysyvästi pois! ja poliisien käyttöön. Ehkä Pasilaan tai Töölöön tai johonkin muuhun toimipaikkaan, en tiedä.. Terveisiä Jukalle:) Hyvän laitteen saitte! prkl
Tuossa fitness24sevenissä on kiertolaite mutta ei sitä voi edes verrata siihen Solanan vastaavaan..

Voihan ne vartalonkierrot suorittaa monin tavoin, mutta en ole millään keinoin (ja niitä keinojahan on) saanut samanlaista osumaa ensinnäkään ulompiin (External abdominal oblique) ja sisempiin vinoihin vatsalihaksiin (Internal abdominal oblique) ja toisekseen serratus anteriorin möykkyihin. 

Olen korvannut näitä mm.pallon päällä kierrellen ja selällään maaten heilutellut jalkoja sivuille. Mutta nämä eivät ole keskittäviä eli eristäviä liikkeitä, vaan niissä on paljon muitakin lihaksia mukana. Sitten kun on hiilarit alle 30g päivä niin ei vain ole voimia tehdä tuollaisia compound liikkeitä joka päivä. Siis kun haluaa pääasiassa kahdesti päivässä treenata. Ja aamun treenin pitäisi olla se kevyempi, rasvanpolttoon ja kevyeen muokkaukseen tähtäävä. Mutta ei tämä homma tähän kaadu.

 Ja sitten tein pohkeet. Seisomalaitteessa dropsettiä niin, että koko 100kg:n pakalla failureen (n.20-25 toistoa) sitten 60kg:lla sama. 40kg.. 20kg.. 10kg.. Siihen asti ettei enää jaksanut edes ilman painoja. Tämä dropsetti tietty ilman taukoja. Sitten hera-lihaprotsku-kreatiini sekoitusta parit kulaukset. Taukoa noin 4min ja uudestaan sama. Tähän kului n.15 min ja pohkeet oli pumpissa:)


...



Mutta eilen kerroin, että otan NAC:tä n.700-900mg päivässä.

Tämä johtuu siitä, että teen itse NAC kapselini. 

Tai siis täytän itse tyhjät kapselini. 

Teen näin myös mm.DAA:lle, L-karnitiinille, HMB:lle, fosfoseriinille, TMG:lle.. paneudun näihin joskus myöhemmin. Tämä askarteluharrastukseni johtuu siitä, että tällä budjetilla jos nuo kaikki ostaisi valmiina purkkeina, tulisi taloudellinen raja vastaan hyvin nopeasti. Satoja euroja kuluisi näihin kuussa ainakin niillä annoksilla mitä koen tarpeelliseksi ottaa. Nyt pääsen muutamilla kympeillä. Eli murto-osalla.

Aikaa tosin tuhraantuu jonkin verran, mutta mitä enemmän noita tekee, sen nopeammin homman saa hoidettua. Muutama tunti kuussa. Vääntelen kapseleita pari kertaa kuussa.

Eilen tein esimerkiksi noita NAC-kapseleita. Tuli 50 kpl ja aikaa kului n.15min. NAC:n olen ostanut bulkkitavarana täältä: Mankind . Heillä on paljon myös halpoja hiushoitotuotteita ainakin miehille jos pitää näyttää lavalla tai muualla hyvältä! Muitakin tuotteita on ja ilmaiset toimitukset. Tekevät ilmeisesti jotain yhteistyötä MyProtein.co.uk:n kanssa.

Mutta näin se homma tapahtuu kun budjetti on olematon ja kunnossa pitäisi pysyä.
(tilatkaa noiden bannereiden kautta! tukekaa urheilijaa konkurssissa;)

Ensin otetaan tarvikkeet pöydälle. 

Työalustana on A4 paperi, jolla myöhemmin kaadetaan ylimäärämuruset takaisin pussiin.

Sitten laitetaan pikkupalikat päätyihin.

 Korokepalikoiden päälle tulee rei´itetty levy.

Näin ikään se siihen laskeutuu. Noin.. hyvä. Hyvin menee.

Sitten otetaan tyhjiä gelatiinikapseleita (on myös vegeversioita kaupan jos maksaa vähän lisää). Avataan kapselit ja otetaan se isompi puolikas ja..

..asetetaan se reikälevyn reikään.

Toistetaan 50 kertaa ja tältä näyttää reikälevyn ja alustan välissä. En ole ennen tästä kuvakulmasta nähnytkään tilannetta:)

Lisätään jauhetta. Tässä on kyseessä siis NAC. (tämän ja eilisen blogitekstin sidosteisuus ei ole vahinko:) Jos jauhe ei maistu pahalle ja se liukenee tarpeeksi helposti veteen niin mieluummin olen askartelematta. NAC:tä en halua maistaa. Jauhe haisee vahvasti rikiltä, johtuen siitä kysteiinin rikistä. Katso NAC teksti tästä.

Noin se jauhe menee niihin kapselinpuolikkaisiin. Siellä pöydällä odottaa kapseleiden pienemmät puolikkaat eli korkit.

Sitten paketin mukana tulleella tasoittimella siirretään jauhe tasaisesti kapseleihin. Tiedän, näyttää epäilyttävästi Miami Vice toiminnalta, mutta vakuutan, että tässä ei ole kyse mistään laittomasta aineesta:)



Sitten tiivistetään kapseleissa oleva jauhe tiivistyslevyllä. Lisätään uudestaan jauhetta, tasoitetaan ja tiivistetään uudestaan. Toistetaan tarpeellisen monta kertaa. NAC:n sain kahdella kertaa sopivan painaviksi kapseleiksi. 

Sitten kun ollaan tyytyväisiä kapseleiden tiiviyteen ja konsentraatioon, käännetään pienet korotuspalikat 90 astetta niin, että reikälevy laskeutuu..
..jolloin tilanne näyttää tältä. Nyt ovat kapseleiden puolikkaat valmiita korkitettavaksi.

Korkit vain päälle. Napsahtavat kivasti ja varmasti kiinni.


Tarkistetaan kapseleiden painot. Vähän heittoa tulee, 0,1g tässä erässä. Kapseli itsessään painaa reilusti alle 0,1g joten ei paljon vaikuta tilanteeseen.


Siinä sitä NAC:ta sitten on 50 päivän ajaksi. Tai vähän vähemmäksi ajanjaksoksi jos on tarvetta ottaa joinain päivinä vaikka kaksi.

 Kopistellaan levyistä ylimääräiset jauheet aaneloselle.

Pieni taitos paperiin ja NAC:t takaisin pussukkaan.

Sitten puoli litraa vihreää teetä urakan päätteeksi:)


Näin siis mennään jos ei ole mahdollisuutta ostaa kaikkea valmiina!

Kapselisetti on tilattu täältä: Bulkpowders

Nyt on taas lepohetki, ruokailua ja palautumista ennen kuin illalla taas Solanaan..



Kesäistä sunnuntain jatkoa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti