tiistai 23. heinäkuuta 2013

Gym EveryBody @ Rovaniemi City

Netin ja Bloggerin ääreen on päästy Lapissakin!

Eilen lennettiin Rovaniemelle ja illalla pääsin salillekin.



Matkalla treeneihin. Vähän vielä pidempi matka raudan ääreen kuin Aulangon kylpylässä, mutta ratin ääressä istuen se sujuu leppoisasti:) Ps. Ei saa ottaa kuvia ajaessa!

Olen tässä parin vuoden aikana -kun sali on taas ollut isommassa roolissa eloa- käynyt näillä muutamalla Rovaniemen vierailulla aika lailla jokaisella paikallisella salilla treenaamassa.

Nyt kun ollaan täällä enemmän kuin pari päivää, piti valita jokin niistä johon oli tarkoitus ostaa viikon kestävä kortti. Sen tein. Ja valinta oli helppo.


Tällä hetkellä ehdottomasti monipuolisin sali täällä on Gym Everybody. Se on ihan kylän keskustassa. Sali on kolmessa kerroksessa, joista keskimmäinen on katutasossa ja pitää sisällään lisäravinne- ja treenivaatemyymälän. 






Muitakin esim.Gaspin ja Better Bodyn tuotteita on siellä myynnissä.


Olen joskus aiemmin EveryBodyssa vieraillessani pannut merkille, että siellä taitaa olla wanhalta Jiipeen salilta poistettuja laitteita. Nämä laitteet ovat äärimmäisen laadukkaita ja kestävät vertailun mihin tahansa nykylaitteisiin. 




Ellen ole täysin erehtynyt, esim. nuo keltaiset -olikohan Normann merkkiset- olivat 90-luvulla Jiipeen salilla naisten puolella. 

Kun kävin eilen lennon jälkeen treenaamassa, löysin salilta myös ajan kultaisella siveltimellä patinoidun Davidin vinopenkkilaitteen. Sain sillä uskomattoman tarkasti rintalihakseen osumaa.. olisikohan taas kyse siitä, että kun on erilaisia laitteita pitkästä aikaa käytössä niin jotenkin se laitespesifisen osumakulman tuoma muutos treenissä tuntuu sitten näin paljon. Luulisin niin..

Menin nöyrin mielin salille kyselemään saisinko jonkinlaista alennusta kuukausilippuun ja avainkorttiin. Olenhan kaupungissa vain murto-osan tuosta lyhimmästä lipun keston ajasta ja kun treenaan kaksi kertaa päivässä ja vielä vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, niin kertalipuistakaan ei olisi hyötyä. Tiskillä oli vastassa hyvässä kunnossa oleva kehonrakentaja, joka kertoi itsekin olevansa menossa SM-karsintoihin Ouluun neljän viikon kuluttua. Eripituiset lahkeet ovat siinä sarjassa.. kuin myös lihaksen kokokin on astetta tai paria kookkaampi;)

Hän siis ystävällisesti myi minulle kohtuuhintaan lipun ja avainkortin.

Eilen sitten tein rintatreenin, pelkästään laitteilla. Tämä johtui siitä, että olin taas lapsi karkkikaupassa kun oli uusi sali käytössä:) Laitteiden määrä on päätä huimaava. Kaikkea tarpeellista löytyy varmasti kenelle tahansa. Vartalonkiertolaitteitakin oli kaksi erilaista. Toinen oli tuollainen keltainen Normann ja sain sillä todella tarkkaan kohdistettua paineet vinoihin vatsalihaksiin.. Tällainen pitäisi saada Solanaankin! Tai edes joku.. Omistaja (ilmeisesti omistaja tms) kertoi käyneensä Solanassa kuukausi sitten! Pieni on maailma. Ainakin Suomi. Tai nämä sen spesiaalipiirit. Hyvä niin:)





Tänäänkin tuli aamutreenit tehtyä Everybodyssa. Ysin jälkeen pääsin treenaamaan kun piti hetki etsiä parkkipaikkaa, josta ei tarvitse maksaa pysäköintimaksuja. Tulisi liian kalliiksi jos joka päivä pitäisi kahdet maksut maksella pysäköinnistä.. 



Aamulla tein kardion paikan ainoalla krosserilla, joka taitaa olla ainoa salin heikko kohta. Ei siis se krosseri vaan se, että niitä on vain yksi. Lisäksi oli ilmeisesti stepperi. Kuntopyöriä oli valtava valikoima ja muutama juoksumattokin. 

Palvelu oli siis todella ystävällistä, sali on yksi monipuolisimmista mitä olen nähnyt ja laitteiden laatu on loistava. 




Tällaista diiliäkin tarjotaan salin jäsenille viereisessä kahvilassa.. loistava idea.

Ei siis mitään valittamista tässä salissa! 




Laatua ja valikoimaa kolmessa kerroksessa.

Kohta pääsen treenaamaan olkapäät sinne. Ei jaksa odottaa;) Pitää kuitenkin malttaa hetki ja tankata pari kourallista lisäravinteita ja vähän ACKD kanakeittoa johon substanssina sekaan 100g lisäkanaa kunnon chilikastikkeeseen kastettuna.


Tämä teksti nyt oli sali review-tyyppinen ja päästä heittää taas megalowkarppailu, joten jatkan sen pumppituotteen ja lihaskasvun salojen availua seuraavalla kerralla. Seuraava kertakin tapahtuu vielä Lapin maaperällä.. 


Blogi on ollut olemassa vähän yli kuukauden ja lukukertoja on jo tämän tai viimeistään huomisen päivän aikana kertynyt yli 5000! 

Kiitos kaikille lukijoille!


J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti