keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Nyt on LowCarb Pizzaa muutamaksi päiväksi:) (sis.manuaalin)

Hyvää Keskiviikkoa!

Tänään on KP Ourama julkaissut meikäläisestäkin kilpailijaesittelyn Body-lehden nettisivuille. Käykää kurkkaamassa tästä.

Eilen tuli aamulla tehtyä kyykkyä taas niin että ei ole tänäänkään päässyt unohtumaan totuus:) Sitten iltavuorossa oli käsiä Solanassa. Valmista tuli vasta 22.30. Erilaisia raajoja siis koko päivä! Olihan siellä aamulla toki kardio ja vatsatreeniäkin, mutta ne kuuluu päivään jokaiseen:)

Tykkään noista myöhäisistä iltatreeneistä ja toisaalta aikaisista aamutreeneistäkin, kun saleilla on tiivis ja ihan omanlaisensa tunnelma silloin.. Ihmisillä ei ole kiire. Ainakaan näin kesäaikaan. Johtuu kyllä varmaan enemmän treenaajasta minkälainen tunnelma milloinkin on ja missä..

Tänään tein poikkeuksellisesti aamutreenitkin Solanassa (kardio 35min ,vatsat 30min, pohkeet 25min), koska Hakaniemessä on enemmän kauppoja, joista hain tykötarpeita tämän päivän kulinaristisen askartelukokemuksen toteuttamiseen:


Karpin Pizzaa!!


Noin viiden päivän ajan on yksi ateria sitten valmis.

Pizzaa tuli seuraavan manuaalin mukaan toteutettuna pellillinen, ja kokonaisuudessaan siinä on:

Proteiinia 274g
Hiilareita 15g
Rasvaa 143g

Jos siis ajattelee että sen syö viidessä osassa, on yhden pizza-aterian arvot tällaiset:

Proteiinia 55g
Hiilareita 3g
Rasvaa 29g


Pizzan pohja tehtiin pelkästään(!) viidestä kappaleesta kananmunia.
(Usko pois, hyvää tulee, no fear)

Ensin valkuaiset eroteltiin ja vaahdotettiin.



Sitten keltuaisiin sekoitettiin pari hyppysellistä mineraalisuolaa ja kaadettiin valkuaisvaahdon joukkoon.



Pohja uuniin n.20 minuutiksi (noin 200-astetta selssiusta)



Sillä välin paistettiin 600g 10%:n rasvoilla varustettua naudanjauhelihaa. Maustettiin sopivasti niin hyvin että liikutuksen kyynel melkein vierähti silmäkulmasta kun maistoin:)


 Termogeneesiä tehostetaan tälläkin pizzalla. Ja oikeastaan joka asialla mihin vain voi hyvällä omalla tunnolla Chilejä kaataa:)

Sitten sekoitettiin 2 pussillista ACKD Bolognese pizzan täytettä noin 1,4 desiin vettä.

Punnittiin juustot ja meetwurstit.

Pohja uunista pois ja Bolognese täytettä puukauhalla tasaisesti päälle. Siihen vähän juustoa päälle rapeutta ja kuohkeutta lisäämään, sitten jauhelihat ja meetwurstit ja loput juustot kanteen. 

Pizza uuniin vielä n.20 minuutiksi (edelleen 200-asteinen on uuni) 

Ja lopulta on useamman päivän ajalle yksi päivän aterioista valmis. Jääkaapista aina mikroon pala kun tulee sellainen tarve.


Tuli rapeaa ja kaikinpuolin erinomaista. Suolaa en laskenut, mutta aineksista kun summailee ja lisää 3-4 hyppysellistä mineraalisuolaa lisäksi niin ei kai se kauheasti ole kun ottaa huomioon että on pizzasta kyse. Ihan dieetin loppuvaiheillahan tätä ei sitten syödä.

Ideoita pizzaan löysin mm. Karppaus.infosta.


...


Vanha digiboksikin tuli myytyä tuossa pari tuntia sitten, Huuto.Netin kautta homma hoitui 1,5 päivässä. Halvalla meni, mutta jonkun tässä maailmassa pitää halvallakin myydä jotain että maailmankaikkeudessa karma pysyy kuosissa. Suosittelen muillekin. Erityisesti lisäravinnekauppiaille;) Yleisesti ottaen voittojen ja tuoton maksimointi on paisunut jo vuosia sitten vakaviin mittoihin ja tappaa globaalilla otteellaan ihmisyyttä päivittäin (Bloggaajan mielipide).

Anyway..

Kasin-ysin aikaan taas Solanaan rintatreeneihin. Jotain leppoisaa musaa uusiin halpis-in-eareihin soimaan ja sitten vaan fiilistellään kun veri virtaa lihakseen:)
Joutuuhan siinä vähän näkeen vaivaakin, mutta sehän kuuluu toki asiaan.

Hyvää keskiviikon jatkoa!


ps.
Kokeilkaa pizzaa vaikka ette karppaisikaan..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti