perjantai 30. elokuuta 2013

Takaisin sorvin ääreen

Hyvää huomenta!

Lauantaiaamu ja kello on 9.33.

Kolmen viikon aikana on kyllä todella vähän tullut treenattua. Oli tarkoituskin pitää vähän taukoa salilta, mutta tämä tauko nyt on päässyt vähän venymään;)

Juuri kun olin sitten valmis palaamaan lihajalostamolle, iski joku ihme pöpö tuossa muutamia päiviä sitten.. 



Lihajalostamo.



...nieleminen sattui, puhuminen sattui, syöminen ja juominen oli siis todella kivuliasta ja pari päivää onkin sitten mennyt vain n.1000Kcal päivässä. Kuumetta ei kuitenkaan ollut. Ihmeellisiä elämän pieniä ylläreitä. Ja nehän osuu usein juurikin sellaiseen kohtaan missä voisi vaikka olla ilmankin mitään ylimääräistä säätöä. Sali, koulu ja musajutut sai jäädä muutamaksi päiväksi.

Tänään kuitenkin salille. Pitkästä aikaa oikein kunnolla. Olen käynyt n.kolmen viikon tauon aikana kolme kertaa salilla. Mutta tämä epäkohta on nyt työn alla; tänään on kahdet treenit. Kuten kesällä useimpina päivinä.

Uusia kivoja ja inspiroivia lisäravinteita odottaa käytännön testausta.

Tänään aamutreeneissä on vuorossa kädet ja vatsa. Illalla selkä. Kardiot sitten ensi viikon aamutreeneissä. Nyt pitää saada pumppia ja massaa lisää.

Kalorit nostetaan pariin tuhanteen. Kurkku ei enää vaivaa niin paljon ja nieleminen tuntuu kivuttomammalta, joten niellään sitten kunnolla protskua ja sopivasti hiilaria ja rasvaa:) 





..ja lisäravinteita tietty.



Mutta nyt on selitykset selitetty ja kisakatastrofin korjaustyöt suoritettu ja on aika palata todellisuuteen.

Sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti