torstai 5. syyskuuta 2013

Streptokokki-invaasio?

Syyskuu on jo pitkällä. 
Melkein. 

Salille ei ole kuitenkaan paljon päästy.

Olen viikon aikana salaa tehnyt silti muutamia sarjoja kuminauhavastuksella täällä kotona, koska haba näyttää pienenevän silmissä:) Ihan vain pari sarjaa siellä täällä. Että mieli pysyy levollisena.

Tämä johtuu siis siitä, että on jo kymmenisen päivää kärsitty jonkin bakteerin tai viruksen hyökkäyksestä. Lauantaina luulin jo parantuneeni ja vaikka tiesin hyvin, ettei mennä sinne salille vielä, en voinut pitää itseäni poissa Solanasta. Ei siis mennä 

Ja nyt maksetaan siitä. 

Kurkku kipeytyi moninkertaisesti ja koulut ja bändijutut ja salitreenit on olleet paussilla. Tämä kipuilu on mennyt aaltomaisesti, niin ettei välillä ole paljon oireita ja välillä on sitten sitäkin enemmän.. oksentelua ja muuta kivaa. Rauhaset tuolla leukaluun vieressä on turvonneet vähän ja nielaiseminen on harvinaisen kivuliasta. Ihmeellistä on elämä.

Lääkärissä ei näkynyt peitteitä kurkussa mutta kuulemma oli iloisen punainen. Otettiin viljelyä tikulla ja tänään tai huomenna ilmeisesti selviää minkä niminen kaveri siellä raivoaa. Tai siis otettiin pelkästään streptokokki viljelyä, eli selviää kai ainakin onko se se.

Apteekkiin on viety rahaa ja saatu pientä helpostusta..


Laitoin tuohon nuo nikolaastaritkin, koska en voi muita nikotiinituotteita nyt käyttää kun ei voi edes nielaista. Tai oikein puhuakaan. Lisäksi vitamiini- ja joitain mineraalisaanteja on nostettu. Nesteitä yritetään vedet silmissä juoda, aika heikosti sujuu se kivun takia.

Lämmintä pystyy jonkin verran valuttaan alas kurkusta, ja valinta on kohdistunut näihin:


Tuossahan on tuota lowcarb kaakaota, jossa on reishi ja cordyceps sieniä mikronisoituna. Pitäisi tehostaa mm.immuunipuolustusta. Ja se placebo toimii näin alkusyksystäkin:)

Protskudrinkit on väkisin kaadettu myös alas kurkusta että saisi päivässä edes sen 150g.

Nyt taas lepoa että päästään ensi viikosta alkaen taas vähän korottelemaan YO-arvosanoja. 
Tässä on nyt aikaa ollut suunnitella massiivista massan rakennus ohjelmaa syksylle, joka alkaa heti kun pääsen ylös sängystä:)

Mutta:
Varokaa noita mikrobijengejä, ne taas ahdistelee ihmisiä kuulemma muuallakin kuin täällä Kallion kaduilla..

Toivotan kateellisena hyviä treenejä kaikille, joilla immuniteetti vielä jaksaa ladata streptokokkia nyrkillä silmään.



I´ll be back. 
(eilen tuli TV5:ltä terminator 2 :)


J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti