maanantai 5. elokuuta 2013

Kisaviikko: Maanantai ja ravintoasioita

Day 6


Huomasin edellisen tekstin kirjoittamisen jälkeen tehneeni pienen virheen laskelmissani..


Olin laskenut välillä suolan määrää ja välillä Natrium-ionien määrää ruuissa:)

Sehän siis menee niin, että jos pakkauksessa on ilmoiteltu suolan eli natriumkloridin määrä, pitää se luku jakaa n.2,5:llä, jolloin saadaan Natriumin määrä. Ja tuo on se määrä, jota tässä seurataan. Ei natriumkloridipitoisuutta.

Tästä päivästä eteenpäin sitten seurataan saantia tarkemmin;)


Anyway..


Natrium ja Proteiini

Tänään, kuudentena päivänä Natriumin saanti tulee olemaan alle 1000mg. 


Kanan mausteet ovat suolattomia.
Kanassa sitä on 60mg/100g.. 


Scitec-protskussa 43mg/100g..



 ja sitten kun aamulla soittelin Mass.fi kauppaan ja kyselin heidän ISOwheyn natriummääriä..



 ..sain viimein vastaukseksi, että 75mg/skuuppa. Sitten DHL tuo tänään uuden MusclePharmin Kaseiinin, jossa on 50mg/skuuppa. 




Protskua menee edelleen n.150-200g päivässä.

Nuo ovat proteiinilähteitäni. Saa sitä ihan riittävästi vedellä tuohon gramman rajaan. Onneksi:)


Hiilihydraatit

Sitten hiilarit tulevat näin alkuviikosta vielä paljolti vihanneksista. Niissä on todella vähän natriumia, joten huoletta saa vatsan täyteen. Hiilareitakaan ei tule paljon, joten täydennellään tässä vaiheessa rusinoilla, Waxy-Mazella, Maltodekstriinillä ja vähintään 70-prosenttisella tummalla suklaalla. Hiilareita otetaan treenien välissä ja treenien yhteydessä. Niitä menee tänään n.150g. Ehkä jopa 200g (korkeintaan, aika lailla alle varmaan). Olen tässä nostanut varovaisesti hiilarimääriä ja aamuisin olen tarkalla silmällä (myös asiasta enemmän tietävien silmillä) tarkkaillut että ei sumennu sixpäk liikaa..


Rasvat
Tummasta suklaasta saadaan myös rasvamäärät kohdilleen. Sitä nyt ei tule joka päivä syötyä, mutta piristää mieltä silloin tällöin. Suurin osa rasvoista tulee kalaöljykapseleista, joissa on n.70% omega-3-rasvoja. Ja Extra-Virgin oliiviöljystä, jolla kana on kohtuullisesti kasteltu. Rasvaa menee tänään n.40g.


...

Huomenna on aamutreenien jälkeen varattu parturiaika kisatukan leikkaukseen.. Ei tule paljon tyyli muuttumaan, mutta kun edellisestä kerrasta on kai pari kk niin pitäähän se hoitaa kuntoon:) Käyn tuossa kadun toisella puolella edullisella, taitavaksi koetulla ja hyvän silmän omaavalla lahden eteläpuolelta kotoisin olevalla kampaajalla.


Illalla sitten käsiä treenaamaan Solanaan!



Aurinkoista Maanantain jatkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti