keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Salia, musaa ja syksyn käynnistelyä..

No niin!

Taas Bloggerin ääressä pitkästä aikaa. 

Olisihan se kiva jos voisi itse päättää mitä tekee, voisi blogiakin kirjoitella ja soitella ja treenailla milloin haluaa. Mutta maailma pyörii ja mukana mennään. Eli jostakin on rahaa aina saatava että voi ostella kaikkia kivoja lisäravinteita:) 

Suuremmassa kaavassa katsottunahan kyse on itsensä kehittämisestä


Fyysisestä kehittämisestä. 

Ja henkisestä.. Se tarkoittaa minulla lähinnä musiikillista, älyllistä ja maailmankatsomuksellista kehittämistä. Niissä riittääkin työtä;) mutta en vain voi tyytyä mihinkään niin sitten mennään näillä. 

Ja on menty jo vuosia.

Joskus on myös hypätty oravanpyörästä pois ja saatu korvaamatonta ja autenttista näkökulmaa ihmiseloon ikään kuin ulkopuolelta. Se on se toinen vaihtoehto; mennä tarkastelemaan elämää vähän kauempaa. Se ei tosin ole vaihtoehto tässä vaiheessa, kun on tarve kehittyä fyysisesti ja myös noita koulujuttuja on nyt, kun YO-kokeissa korotellaan arvosanoja. Tänään yritettiin nostaa englannin ee Ällän puolelle. Parin viikon päästä selviää miten kävi..

Nyt on työn alla teatterimusaa taas loppusyksystä ensi-iltaan tulossa olevaan näytelmään täällä Helsingissä. Kiirettä pitelee, hyvä niin. Pitää vain yrittää muistaa kohtuus.

Kurkku on vielä ollut välillä ärtynyt, mutta pääasiallisesti taidettiin bakteerihyökkäys blokata antibiooteilla. Yli viikon olin poissa koulusta ja kurssit jäivät kesken siitä syystä. Jatketaan seuraavassa jaksossa sitten ensi kuussa taas Eiraan matkustelua.


Eilen pääsin salillekin. 



Tein kardion, rinnan ja ojentajat. Kardio oli kahden viikon jälkeen helppoa siinä mielessä, että ei tarvinnut taas kuin vähän ottaa krosserissa askeleita niin sykkeet oli siellä 120:n yläpuolella. 20min sitä. Siihen päälle sitten n.80min punttia. Hyvä pumppi tuli rintaan ja ojentajiinkin ja tänään tuntuu taas siltä, että jotain on tehty eilen.

Huomenna uudestaan. Pitää nyt yrittää ottaa kevyesti salin kanssa ettei vain uudestaan bakteerit kaada peiton alle.

hmmm..

Saatan kyllä tosin tästä lähteä kohta Solanaan.. 

Olkapäihin olisi kiva saada vähän muotoa ja veren virtausta näin illan ratoksi;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti